Ce ne motivează?

Când ne-am început activitatea, imaginația noastră nu a putut cuprinde toată amploarea care o va capăta munca noastră. Punem cărămizi unor visuri mărețe și suntem puntea de legătură dintre munca depusă și țelurile atinse de către sportivi de performanță.

Cerem oamenilor să se implice. Să se prindă în horă cu noi și să facă măcar câțiva pași mărunți spre propriile visuri, sau să contribuie la îndeplinirea obiectivelor sportivilor înscriși în programul nostru.

Suntem pe drumul cel bun, și nu o spunem noi, ci rezultatele și aprecierile oamenilor frumoși care ne înconjoară. Ne motivează cuvintele, bătaile pe umăr, aprecierile, sponsorizările, parteneriatele, prieteniile și rezultatele.

Mai jos sunt câteva cuvinte de apreciere spuse de cineva care nu a iubit sportul dintotdeauna, dar care prin câteva cuvinte a reușit să ne facă o radiografie autentică:

”Puțini oameni mă impresionează. Nu mă port diferit în preajma unor persoane publice și nu îmi ofer respectul gratuit. În schimb, oamenii simpli, care au curajul să lupte pentru ce își doresc, îmi lasă urme adânci. Mă motivează să gravitez în jurul lor și să muncesc cot la cot cu ei, să îi urmez în beznă și să le ofer ajutorul de câte ori am putere.

Mare parte din viață, am fost statică, m-am ferit de mișcare, de febră musculară și de obiective pe care știam că o să le trădez cândva. Dar am avut norocul să întâlnesc câțiva oameni care inspiră fără să își propună asta, care nu trăiesc în lumina reflectoarelor deși ar merita să fie pe scene mari..

Sunt oameni care ghidează destine și luminează căi, oameni de la care am de învățat și pe care îi învăț că munca lor trebuie să continue. Adevărați titani ce riscă totul pentru un vis. Pentru visul tău, al meu sau a unor tineri care și-au dedicat întreaga viață sportului.

Implică-te, spun ei cu modestie. Nu își publică lista de nevoi, oase frânte, ore muncite sau piedici întâlnite. Îți oferă libertatea să alegi tu calea prin care poți participa la ceva măreț. Și pentru că puterea mea stă în cuvinte, am ales să scriu despre ei, acei oameni care mă impresionează cu adevărat – echipa Atlas Invictus (fondatori, voluntari, sportivi).

Cu stimă,

Loredana Giță, promotoare a visurilor îndrăznețe”

%d bloggers like this: