A fost o provocare la o duminică despre triatlon…

Înot, bicicletă, alergare. Părinți și copii. Individual și în echipă. Profesioniști și amatori. Acestea sunt cuvintele cheie care descriu cel mai bine evenimentul coordonat de Clubul Sportiv Atlas Invictus, Clubul Sportiv Politehnica și Federația Română de Triatlon, ”Cluj Triathlon Challenge”. Prima parte a zilei de duminică, 09.09.2018, a adus sportul, voia bună, zâmbetele și ambiția în sufletele celor 50 de copii participanți la prima ediție a competiției sportive și a părinților care și-au luat inima în dinți și copiii în cârcă, la proba de ștafetă familii.

Deși aflat doar la prima ediție, evenimentul s-a ridicat la nivelul așteptărilor. În ziua evenimentului, cei care au dat viață platoului sălii sporturilor din Cluj-Napoca au fost copiii care au venit ”drăgălași și muncitori” după cum îi caracterizează Dan Prunduș, antrenor de atletism cu rezultate în maraton și semimaraton intern și international în cadrul CS Politehnica Cluj. Dacă în prima parte a dimineții atmosfera a fost una chiar relaxantă și pregătirile logistice ale competiției au decurs foarte bine, o data cu primul start, agitația a început să apară printre copiii concentrați, părinții emoționați și organizatorii cu ochii în patru. Liniștea s-a reinstalat la final, însă de această data nu mai era liniștea dinaintea furtunii ci o atmosferă de satisfacție, mulțumire, fericire.

La nivel organizatoric, totul a fost o provocare pentru noi, fiind primul eveniment de anvergură organizat de Atlas Invictus. Trăgând linie, observăm o victorie atât prin reușita evenimentului cât și prin experiența acumulată și suntem motivați să creștem și mai mult pe această direcție. ”Cred că ne-am descurcat chiar foarte bine în ceea ce privește road map-ul competiției, comunicarea între membrii staff-ului și parteneri, distribuirea sarcinilor etc. Ceea ce mi-ar plăcea pentru ediția a doua, ar fi să aducem mai mulți parteneri și sponsori în competiție, pentru ca acest concurs să fie, într-adevăr, de impact.” spune Valentina Niste, membru al secretariatului Atlas Invictus.

Pe lângă faptul că evenimentul a fost, fără dubii, un mediu de dezvoltare pentru participanți, același lucru îl putem spune și despre organizatori. ”Ziua competiției, în sine, a fost super pentru mine. Am descoperit lucruri noi despre propria persoană, am învățat ce inseamnă să organizezi oameni și să menții o bună cooperare între ei, să îi ții în frâu” a afirmat Iosif Crișan. antrenor al lotului național de triathlon și antrenor în cadrul CS Politehnica Cluj-Napoca.

Mulțumim tuturor participaților, colegilor din organizare și partenerilor care au oferit în mod altruist câte ceva pentru ca obiectivul proiectului să fie atins. Mulțumim pentru susținere Compexit Das WeltAuto, Haufe-Lexware Real Estate Romania, Amway, Kinetomed, Cora, PULSE, Play Photobooth, VIP GUARD Security și Lucian Bot, Autovelt, Solutii in Afaceri Wedas, SMURD Cluj, lui Paul Luchian pentru materialul video și Dan Bodea Photography pentru poze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: