Doar recunoaștere pentru ce avem – Cupa Floretă 2019

Oare cum ar fi să ne bucurăm de tot ce avem, să fim recunoscători de tot ceea ce realizăm, dar și de tot ce primim în schimbul muncii depuse?!

Un nou an, o nouă ediție a ”Cupei Floreta Timișoara”. Echipa aceasta ne-a obinsuit cu o organizare de vis an de an, iar noi am fost prima dată prezenți în anul 2018. După acel concurs ne-am ambiționat și am zis că ne întoarcem într-un număr mai mare în următorul an, pentru că ne place să fim prezenți la acest eveniment de succes.

Și uite că am făcut-o. 8 dintre sportivii noștri au reprezentat clubul A.C.S Atlas Invictus cu succes. Emoții, trăiri, treceri de la extaz la agonie, de la fericire la tristețe, dar terminând de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Știți de ce ? Pentru că suntem la început de drum, iar micuții titani au înțeles acest lucru și se bucură de scrima, de fiecare asalt, de fiecare tușa pe care o dau. Pentru că doar așa vor ajunge pe culmile succesului.

Noi suntem responsabili să îi creștem campioni, iar prin campioni nu spunem doar medaliați, ci mentalitatea de campion ce-i va ajută în viață de zi cu zi.

Nu ne rămâne decât să împărtășim aceste experiențe cu voi și să ne întoarcem de fiecare dată în sala de scrima, pentru a ne antrena și pentru a deveni mai buni.

Per Aspera Ad Astra

Mai jos veți regăsi poze din cadrul competiției ”Cupa Floretă 2019”

Puteți să ne urmăriți evoluțiile și pe Facebook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: