Întâlnim campioane & devenim campioni

De meserie clădim titani

Un nou weekend, o nouă provocare.

Ai noștrii mușchetari s-au hotărât după ‘’Cupa Floretă Timișoara’’ să-și scoată din teacă floretele pentru noi dueluri în cadrul Cupei Aramis, organizate în București.
Focusul a fost pe micuți din prima zi, când campioana olimpică Laura Badea și-a făcut apariția în sala, dar înainte de asta am avut onoarea să o întâlnim și pe Ana Maria Brânză, care ne-a ieșit în cale înaintea unei plimbări în parc.

Deci, avem două campioanele olimpice întâlnite până acum, plus distracție maximă în București. Am încheiat experiență în București cu o altă întâlnire a unei campioane olimpice, Loredana Dinu. Aparent am fost cei mai norocoși. Și dacă voiam sa programăm, nu reușeam aceste lucruri.

Experiența scrimistica din cadrul Cupei Aramis a fost la superlativ. Am avut reveniri în meciuri după ce am fost conduși cu 7-3, reușind să câștigăm cu 8-7, am avut înfrângeri dramatice 10-9, sau calificări în sferturile de finală prin micuțul muschetar Andrei Vancu.

Ne rămâne din nou să revenim în sala de antrenament, să pregătim muschetarii pentru viitoare dueluri. Să nu uităm că nu ne referim doar la dueluri de scrima.

Per Aspera Ad Astra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: