Reporter pentru o zi – versiunea 2.0

Visul la o medalie de aur

Titanii nostri de exceptie, care prin entuziasmul si carisma lor au reusit sa ne uimeasca cu articolul lor intitulat “Visul la o medalie de aur”. Inca din primele randuri citite se poate simti pasiunea si adoratia lor fata de sportul pe care il practica!

Asadar, felicitari!

You make us proud !

*keep your eye on us for more*

Scrima este un “sport constand în manuirea floretei, spadei sau a altor arme albe împotriva unui adversar

Eu sunt Tudor, am 10 ani si impreuna cu Andrei, prietenul si colegul meu facem scrima de doi ani la Clubul Atlas Invictus, Cluj-Napoca.

Eu am fost curios sa aflu cum si-a descoperit Andrei pasiunea pentru scrima. El si-a descoperit pasiunea pentru acest sport la prima sa competitie de scrima.Lui Andrei ii place scrima deoarece in acest sport nu-ti folosesti numai muschii, iti folosesti si creierul. Modelul si idolul lui Andrei in scrima este Bogdan Dascalu, care este si antrenorul nostru.  

Andrei a dorit sa afle de la mine ce reprezinta scrima pentru mine. Scrima inseamna pentru mine: atentie, viteza si gandire. Cel mai mult imi place la scrima faptul ca folosesc o arma si intr-o secunda lovesc. Competitia de scrima care mi-a placut cel mai mult a fost la Brasov, Cupa Corona atunci cand am obtinut in grupe o victorie foarte importanta pentru mine.

Si eu si Andrei visam la o medalie de aur!

Autori: Andrei & Tudor 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: