Mission accomplished

Cantonament – Valea Avrigului 2020

A fost o saptamana plina de emotie, munca fizica, “ups&downs” si desigur, multa distractie. Intr-o alta ordine de idei, clar un “emotional rollercoaster”, atat pentru noi antrenorii, cat si pentru micutii nostri titani. Am ras, am plans, ne-am antrenat, ne-am jucat si ne-am distrat.

De la antrenamente pe 30 de grade, batai cu pistoalele cu apa, un super treasure hunt si multe alte activitati, pana la un hike de exceptie la Cabana Barcaciu. Cantonamentul acesta ne-a oferit toate experientele si trairile de care aveam nevoie, dar cel mai important, am invatat etapele formarii unei echipe.

„Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul”  – Henry David Thoreau

O echipa se construieste pornind de la valorile comune ale membrilor acesteia si este caracterizata de reciprocitate, scop comun si activitate reciproca pentru “tinta”.

Scopul acestui cantonament a fost ca fiecare dintre titanii nostri sa simta senzatia de apartenenta in aceasta minunata echipa.

Mission accomplished

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: