Atlas Challenger

Programul Atlas Challenger a fost înființat în primăvara anului 2018, fiind dedicat practicanților de triatlon. Specialiști din domenii diferite participă la dezvoltarea planurilor de antrenament personalizat, de nutriție, asistență medicală și psihologică. Concomitent, programul are ca scop și promovarea sportivilor la nivel național și internațional. Antrenorii Iosif Crișan și Dan Prunduș susțin beneficiarii programului, având în spate o experiență substanțială în pregătirea și practicarea triatlonului. Folosind observația directă și medii diferite de a a antrena sportivii, cei doi antrenorii au dezvoltat un program de pregătire eficient. Primii beneficiari ai acestui program sunt Rogoz Erick și Tămârjan Robert.

 

Testimonial

Cea mai bună imagine a acestui program ne-o face Iosif, triatlonul fiind propriul lui univers de desfășurare a vieții.

Î: De ce ați considerat că ar fi un pas înainte alăturarea de Clubul Sportiv ATLAS INVICTUS?

I.C.: Toate lucrurile au un început și efectele acțiunilor noastre sunt vizibile relativ rapid. Când am realizat această cooperare, am simțit că ambele părți vom beneficia pe parcurs, dat fiind parcursul programul building ATLAS și bineînțeles, evoluția lui Bogdan. Echipa Atlas Invictus este una extrem de primitoare și implicată în activități, iar noi ne doream să lucrăm cu astfel de oameni. O echipă dedicată oferă și motivație sportivilor pentru a lucra mai mult la ascendența proprie.

 

Î: Care sunt obiectivele acestui program?

I.C.: În primul rând, ne dorim evoluția constantă a sportivilor din punct de vedere fizic și psihic. Pe parcurs, dorim să pregătim beneficiarii programului proporțional cu cerințele competițiilor naționale și internaționale, astfel să ne remarcăm în rankinguriele naționale și europene. De asemenea, vrem să implicăm și publicul în activitățile noastre, ca urmare vom avea proiecte realizate special în acest scop.

 

Î: Care ar fi atuu-rile pentru a face performanță?

I.C.: Nu cred că ar exista atuu-ri pentru performanță. Nu ne naștem cu aptitudini pentru ceva anume. Însă depinde forte mult ce țeluri ne stabilim, pentru că acestea ne motivează să luptăm pentru îndeplinirea lor. Dar dacă ar fi să menționez câteva „atuu-ri”, acestea ar fi munca structurată, antrenamentul constant, motivarea intrinsecă și considerearea eșecului o lecție pentru următoare „luptă”. Fiecare dintre noi are șansa de a fi campion, și nu neapărat la un sport, ci pur și simplu în viață. Dar alegerea între a fi un simplu om și a fi un campion stă în mâinile noastre.

%d bloggers like this: